Dakisolatie

Het isoleren van een dak biedt de grootste energiebesparing in een woning. Warme lucht stijgt op waardoor tot wel 30% van de warmte binnen de woning, verloren gaat via een slecht geïsoleerd dak. Goede dakisolatie houdt in de winter warmte binnen, en in de zomer warmte buiten. SuperFOIL multifolies zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende diktes, hierdoor is er altijd een passend product om aan alle (bouw)eisen te voldoen.

Lees meer arrow-circle

Waarom dakisolatie met hoogwaardige isolatiefolie?

Wanneer je zo min mogelijk warmte uit de woning verloren wilt laten gaan en daarmee uw portemonnee en het milieu wilt besparen dan is dakisolatie de eerste plek waar u de grootste resultaten kunt boeken. Bij een slecht geïsoleerd huis gaat er veel warmte verloren, waarvan via het dak tot wel 30%!

De dak isolatiefolie van Isolatiefolie.nl is toepasbaar op warm-dak en koud-dak constructies en uitermate geschikt voor schuine of lichte hellende daken.Bij een koud-dak constructie wordt het isolatiemateriaal aan de onderzijde van de dakconstructie gemonteerd, waar het bij een warm-dak constructie aan de buitenzijde van het dak bevestigd.

De belangrijkste voordelen van hoogwaardige dakisolatie:
• Besparing op de energierekening
• Beter voor het milieu
• Koelere woning in de zomer

Dakisolatie met isolatiefolie van Isolatiefolie.nl

Of u het dak wilt isoleren middels een warm-dak of koud-dak constructie, met de dak isolatiefolie van Isolatiefolie.nl bent u verzekerd van een perfecte isolatie voor uw schuine of licht hellende dak. De meerlaagse hoogwaardig reflecterend isolatiefolie van Isolatiefolie.nl wordt zowel in een dampdichte als een damp-doorlatende uitvoering aangeboden.
De dak isolatiefolie van Isolatiefolie.nl is opgenomen in de databank van de overheid, voorzien van CE keurmerk en gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO.

Ondanks dat dakisolatie het grootste warmteverlies kan reduceren, biedt wandisolatie en vloerisolatie ook veel voordelen.