Wandisolatie

Hoogwaardige wandisolatie in uw woning realiseert u met isolatiefolie van Isolatiefolie.nl. Wandisolatie met onze isolatiefolie is toepasbaar voor zowel nieuwbouw als uw bestaande woning en zeer geschikt bij montage achter een voorzetwand en in de spouwmuur. Voor uw bestaande woning kan de isolatiefolie bovenop bestaande isolatiefolie aangebracht worden. Dit is interessant om uit te voeren wanneer uw huidige isolatiefolie niet meer voldoende isolatiewaarde biedt. Naast dakisolatie, levert wandisolatie u een flinke besparing in het energieverbruik.

Lees meer arrow-circle

Waarom een goede wandisolatie belangrijk is.

Voor het isoleren van nog niet geïsoleerde muren in nieuwbouw tot het beter isoleren van uw bestaande wanden biedt Isolatiefolie.nl u hoogwaardige oplossingen. Wanneer u uw wanden goed heeft geïsoleerd zorgt dit voor een flinke besparing in het energieverbruik en daarmee ook op de energierekening en milieubelasting.

De belangrijkste voordelen van het isoleren van uw wanden:
• Besparing op uw energierekening
• Beter voor het milieu
• Bevestigen als nieuwe folie of bovenop bestaande isolatie
• Koelere woning in de zomer

Isolatiefolie voor wandisolatie koopt u bij Isolatiefolie.nl.

Isolatiefolie.nl biedt namelijk 3 soorten isolatiefolies voor uw wand, een 11, 36 en 55 laags hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal. De SF19+, SF40 en SF60 zijn hiermee perfecte isolatiefolies voor uw spouw of voorzetwand en is een aanvullend dampscherm overbodig. De isolatiefolies zijn eenvoudig aan te brengen op een regelwerk en af te werken met wandplaat. De SF19+, SF40 en SF60 zijn voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

Wilt u meer warmtebesparing realiseren? Denk dan ook aan dakisolatie en vloerisolatie.