Wandisolatie

Wandisolatie levert een flinke besparing op uw energieverbruik op. Van nog niet geïsoleerde muren, tot het toevoegen van nieuwe isolatie aan de bestaande wandisolatie; SuperFOIL isolatiefolie is de oplossing. SuperFOIL multifolies zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende diktes, hierdoor is er altijd een passend product om aan alle (bouw)eisen te voldoen.

Lees meer arrow-circle

Waarom een goede wandisolatie belangrijk is.

Voor het isoleren van nog niet geïsoleerde muren in nieuwbouw tot het beter isoleren van uw bestaande wanden biedt Isolatiefolie.nl u hoogwaardige oplossingen. Wanneer u uw wanden goed heeft geïsoleerd zorgt dit voor een flinke besparing in het energieverbruik en daarmee ook op de energierekening en milieubelasting.

De belangrijkste voordelen van het isoleren van uw wanden:
• Besparing op uw energierekening
• Beter voor het milieu
• Bevestigen als nieuwe folie of bovenop bestaande isolatie
• Koelere woning in de zomer

Isolatiefolie voor wandisolatie koopt u bij Isolatiefolie.nl.

Isolatiefolie.nl biedt namelijk 3 soorten isolatiefolies voor uw wand, een 11, 36 en 55 laags hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal. De SF19+, SF40 en SF60 zijn hiermee perfecte isolatiefolies voor uw spouw of voorzetwand en is een aanvullend dampscherm overbodig. De isolatiefolies zijn eenvoudig aan te brengen op een regelwerk en af te werken met wandplaat. De SF19+, SF40 en SF60 zijn voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

Wilt u meer warmtebesparing realiseren? Denk dan ook aan dakisolatie en vloerisolatie.