Betonvloer-isolatie

Veel woningen hebben betonnen vloeren en vaak zit daar ook nog een kruipruimte onder. Kou en vocht komen makkelijk omhoog waardoor het vloeroppervlak koud aanvoelt en er makkelijk vochtproblemen ontstaan. Goede betonvloer-isolatie gaat dit tegen.

Lees meer arrow-circle

Waarom betonvloer isolatie van Isolatiefolie.nl?

Kwalitatief hoogwaardige isolatie heeft zowel in de zomer als in de winter een belangrijke toegevoegde waarde voor uw comfort en portemonnee. Wanneer u een slecht geïsoleerde betonvloer heeft in huis dan kan dit in de wintermaanden zorgen voor een onaangename koude vloer. Ondanks dat de gemiddelde temperatuur in de kamer een gewenst niveau heeft, kan slechte betonvloer isolatie, ertoe leiden dat de temperatuur aan het vloeroppervlak wel enkele graden lager uitvalt. Om het ook aan het vloeroppervlak een aangename temperatuur te realiseren zal de verwarming moeten bijspringen wat de nodige extra stookkosten met zich mee brengt. Ook in de zomermaanden biedt hoogwaardige betonvloer isolatie  een belangrijk voordeel, namelijk het koel kouden van de woning.

De belangrijkste voordelen van hoogwaardige betonvloer isolatie:
• Gelijkmatige temperatuurverdeling in de woning
• Minder vocht en schimmels in uw woning
• Besparing op de energierekening
• Beter voor het milieu
• Koelere woning in de zomer

Isolatiefolie voor uw betonvloer koopt u bij Isolatiefolie.nl

De dunste folie in ons assortiment is de SFUF. Speciaal voor toepassing onder cementdekvloer in combinatie met vloerverwarming. Deze folie geeft bij een dikte van 5mm een Rd van 0.8 zonder enige luchtspouw. Door toepassing van meerdere lagen SFUF kan de gewenste Rc gehaald worden. Doordat de betonvloer isolatiefolie waterdicht en dampdicht is werkt het preventief tegen vocht- en schimmelvorming. De betonvloer isolatie is zowel zeer geschikt als aanvulling op  bestaande isolatie, maar uiteraard ook voor onder smeervloeren.

Wilt u uw huis nog beter isoleren? Denk dat ook naar de mogelijkheden voor dakisolatie en wandisolatie.