Rietendak-isolatie

Een goede isolatie met perfecte dampdichtheid is essentieel om een rieten dak te beschermen en in goede conditie te houden. Het is daarom van belang dat u de juiste materialen kiest. Onze isolatiefolie is zeer robuust, dampdicht en heeft een perfect isolerende werking. Hiermee verduurzaamt u de rieten kap en bespaart u energie.

Lees meer arrow-circle

Isolatiefolie.nl biedt dé isolatiefolie voor rietdekkers

Isolatiefolie.nl biedt dampdichte isolatiefolie voor rietdekkers. De isolatiefolie is dampdicht door de sterke fijnmazige bewapening en wordt aangebracht als aanvullende isolatie onder het rieten dak. Doordat de isolatiefolie direct onder de sporen wordt geplaatst is er nauwelijks hoogte verlies.

Isolatiefolie voor rieten daken

In het assortiment van Isolatiefolie.nl worden 3 dampdichte isolatiefolies aangeboden.

De SF40 is met 37 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal de meest toegepaste hoogwaardige variant en kan een toevoeging aan de Rc behalen van 3,58 tot 4,04. De SF40 is voorzien van een CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO alsook goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens de Duitse normering.

De SF19+ bestaat uit 11 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal en kan een toevoeging aan de Rc behalen van 2,49 tot 2,97. Ook de SF19+ is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

De SF60 is met 55 lagen de dikste damp-dichte variant op de markt. De SF60 voegt 4.88 toe aande Rc en samen met het rietpakket kan aan de nieuwbouw eisen worden voldaan. Ook de SF60 is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

De belangrijkste voordelen van hoogwaardige isolatiefolie voor uw rieten kap:
• Lucht- en dampdicht
• Besparing op de energierekening
• Beter voor het milieu
• Koelere woning in de zomer

Naast isolatiefolie voor rietdekkers zijn er meer mogelijkheden om uw huis beter isoleren. Denk aan de mogelijkheden voor vloerisolatie en wandisolatie.