Rietdekkers

Een rieten kap op uw woning en energieverspilling voorkomen? Het juiste isolatiemateriaal voor rietdekkers is essentieel om uw rieten kap zo optimaal mogelijk te isoleren en daarmee energieverspilling te voorkomen. Daarnaast is kwalitatief hoogwaardig isolatiefolie voor rietdekkers ook belangrijk om de duurzaamheid van uw rieten kap te garanderen.

Lees meer arrow-circle

Isolatiefolie.nl biedt dé isolatiefolie voor rietdekkers

Isolatiefolie.nl biedt dampdichte isolatiefolie voor rietdekkers. De isolatiefolie is dampdicht door de sterke fijnmazige bewapening en wordt aangebracht als aanvullende isolatie onder het rieten dak. Doordat de isolatiefolie direct onder de sporen wordt geplaatst is er nauwelijks hoogte verlies.

Isolatiefolie varianten voor rietdekkers

In het assortiment van Isolatiefolie.nl worden 2 dampdichte isolatiefolies aangeboden.

De SF40 is met 36 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal de meest hoogwaardige variant en kan een toevoeging aan de Rc behalen van 3,58 tot 4,04. De SF40 is voorzien van een CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO alsook goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens de Duitse normering.

De SF19+ bestaat uit 11 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal en kan een toevoeging aan de Rc behalen van 2,49 tot 2,97. Ook de SF19+ is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

De belangrijkste voordelen van hoogwaardige isolatiefolie voor uw rieten kap:
• Lucht- en dampdicht
• Besparing op de energierekening
• Beter voor het milieu
• Koelere woning in de zomer

Naast isolatiefolie voor rietdekkers zijn er meer mogelijkheden om uw huis beter isoleren. Denk aan de mogelijkheden voor vloerisolatie en wandisolatie.