Een monument isoleren

Isolatie van monumentale panden

Monumenten zijn uniek en veelal beeldbepalend, maar het wooncomfort sluit niet meer aan bij de huidige eisen. Deze panden gaan vaak al een paar honderd jaar mee, waardoor er overal kieren, gaten en hoekjes te vinden zijn. Dit zorgt voor warmteverlies waardoor het kouder en minder aangenaam aanvoelt. Het kost dan ook meer energie om een monumentaal pand te verwarmen. Dé oplossing? Isolatie aanbrengen in bijvoorbeeld het dak, de vloeren en muren. Dit heeft direct invloed op het wooncomfort én op de energierekening: een duurzame investering met oog op de toekomst!

De beste isolatiefolie voor uw monument

Isolatiefolie.nl levert al 10 jaar hoogwaardige isolatiefolie voor (rieten)daken, vloeren en muren. Onze producten onderscheiden zich door de uitgebreide certificering, hoogwaardige kwaliteit en hoge isolatiewaarde. U kunt de isolatiefolie zo toepassen met behoud van de monumentale uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van het beste advies. Isolatiefolie van SuperFOIL is bovendien 100% recyclebaar. Bent u benieuwd hoe vakmannen onze isolatiefolie producten toepassen op een monumentaal klooster? Bekijk dan de video op deze projectpagina.

Laat u goed adviseren

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Of wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw monumentale pand? Laat dit dan aan ons weten via het onderstaande contactformulier.

 

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.